Workshop for Nye Øygarden delprosjekt Skule

Måndag 07.01.19 var det workshop for Nye Øygarden delprosjekt Skule. 100 deltakarar frå dei tre kommunane Fjell, Sund og Øygarden var samla i kultursalen for å drøfte framtidige satsingsområde for skule, organisering av skulesektoren, «beste praksis» og lokalisering av skuleadministrasjonen i nye Øygarden kommune.

Delprosjekt Skule er del av hovuddelprosjektet Oppvekst. Leiar for delprosjekt Skule, Rune Landro (kommunalsjef skule og barnehage Øygarden) leia workshopen og opna med å presentere mandat og overordna føringar, samt gav ei oppsummering av kartleggingsarbeidet som gruppa i delprosjekt skule hadde i forkant utarbeida. Denne gruppa består av representantar frå skuleområdet på ulike nivå i alle dei tre kommunane. I etterkant av workshopen vil gruppa for delprosjekt Skule bearbeide det som har kome ut av workshopen og formidle dette vidare til hovuddelprosjektet Oppvekst.

Workshopen har vore prega av god stemning, engasjement og gode drøftingar. Det blir spanande å følgje vegen vidare for skulen i Nye Øygarden kommune!

Tekst og bilete: Helge Andreas Pareli Notland, Prosjektstøtte Delprosjekt skule – Pedagogisk IKT-konsulent, skulesjefen Fjell kommune